На плажа с дигитално меню

На плажа с дигитално меню - Touch Menu

Eдно от най-хубавите неща на лятото е, че можете да го прекарате на морския бряг. С питие в ръката, крака заровени в пясъка и наслаждавайки се на слънцето и нежния морски бриз. Но за съжаление, и този сезон ще бъде белязан от пандемията Covid-19.

Това ще постави собствениците на плажни заведения и барове в много неизгодна позиция. От една страна ще бъдат клиентите, който ще искат да си отпочинат от цялата ситуация. А от друга властите, които ще настояват за спазване на противоепидемичните мерки.

В тази статия ще погледнем на дигиталното меню като алтернатива и за бийч баровете. Ще Ви представим възможностите, които ще предостави на Вас и посетителите Ви. И ще оставим на Вас да прецените дали искате да изведете бизнеса си на следващото ниво.

Особеност на плажните барове и заведения е, че се разполагат непосредствено или на самата плажна ивица. В някой случай, те могат да покриват голяма зона и освен напитки и храна да предлагат шезлонги и чадъри. Така хората могат да идват не само да се наслаждават на бара, но и да се попекат на слънце.

Но точно това създава не малко трудности на персонала, дори и когато не сме изправени пред Covid-19.  При голям човекопоток, служителите могат да се затрудняват с взимането на поръчките, отнасянето на свободните чинии и чаши, следене на шезлонгите и други.

Именно тук, дигиталното меню се включва в играта, за да помогне не само на Вас и Вашия персонал, но и на клиентите.

Дигиталното меню на първо място ще облекчи натовареността на Вашите служители.

Разполагайки QR кода към дигиталното меню на всеки чадър, шатра, маса и на видни места около бара, Вие можете да дадете достъп на посетителите си към Вашето меню. Така хората не само, че не трябва да чакат сервитьора да им донесе меню, но и могат да го разгледат на спокойствие на своя смартфон.


Но освен това, дигиталното меню им дава възможност да направят и поръчка. И по този начин не само намалява работата на сервитьорите, но и подпомага за едно по-бързо и ефективно обслужване. Без сбъркани и забравени поръчки.

Дигиталното меню подпомага за спазването на мерките.

Единственият начин да има сезон е като създадем една здравословна и сигурна среда за всички. Дигиталното меню може изцяло да замени хартиените менюта. И по този начин не само да спести от дезинфекцията им, но и премахне възможността да се пренасят бактерии чрез тях. 

Друго негово предимство е, че ограничава контактите между клиентите и сервитьорите до минимум. С поръчките направени чрез него, сервитьорът може да отиде за първи път на масата с готовата поръчка.


С дигиталното меню можете да обслужвате по-голям периметър.

То дава възможност на сервитьорите да не стоят постоянно в своя район и да се отглеждат за нови посетители. Вместо това, клиентите Ви могат направо да се настанят на свободна маса, шезлонг и чадър и чрез QR кода да си поръчат.

Дигиталното меню дава възмост за крос продажби и предлагане на ПРОМО предложения.

Всеки клиент обича изгодните промоции. Но още повече обича да получава подаръци и да се чувства специален. А с дигиталното меню, Вие можете да оставите това усещане у всеки клиент.

Платформата на TouchMenu Ви дава много възможности за създаване на промоции и крос продажби. Можете да ги променяте ежедневно, да създавате промоции, които важат в определени часове или седмици.

С дигиталното меню клиентите могат да правят онлайн разплащания по сметката на заведението. 

Това е голямо удобство за хората, които не обичат да чакат сервитьора да им донесе сметката. И искат всичко да се случва на мига. Е, вече можете да им го предложите! Със системата на TouchMenu плащанията се извършват само с няколко скролвания в телефона.

Звучи добре, нали?

Това са само една малка част от това, което дигиталното меню може да предложи на бийч баровете и заведенията. Като това е предпоставка за намаляване на разходите и повишаване на оборота.

За повече информация, моля свържете се с нас на телефон: 0885 151 722.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *