Под чадъра с дигиталното меню

Под чадъра с дигиталното меню - TouchMenuAPP

Нямате търпение да захвърлите работните задължения, да стегнете багажа и да отпътувате към морето? Да се насладите на нежния морски бриз и прекрасните дни, прекарани на плажа под сянката на чадъра.

Добрата новина е, че лятото едва сега започна! Бийч барове и ресторанти на плажната ивица отварят врати и посрещат първите си гости!

За съжаление, сезон 2021 ще бъде различен. Пандемията от Covid-19 не е приключила и дори днес влияе на общуването между хората, организацията на плажния бизнес и дори на плановете на туристите.

Вие сте собственик на плажен бар или хотел и се чудите как да организирате обслужването в тези условия? Тогава прочетете статията ни: „На плажа с дигиталното меню”. В нея ще разберете как да създадете едно уникално потребителско изживяване като оптимизирате работния процес.

В тази статия ще поговорим отново за дигиталното меню като алтернатива за една по-спокойна, удобна и БЕЗОПАСНА ваканция.

Защо това е от голямо значение?

Отговорът е прост – пандемията Covid-19. Да, колкото и да ни е неприятно да го признаем, именно тя промени навиците и нуждите на туристите. Докато преди планирането не бе от значение, днес все повече хора проучват местата, които ще посетят.

Хотели, заведения, барове на плажа, магазини и дори молове.

Подробната информация е от значение. И тук дигиталното меню се явява не просто като допълнително удобство. А като най-добрия начин да осигурите удобство и сигурност на потенциалните си клиенти.

Какво предлага дигиталното меню на потребителите?

Безконтактни поръчки и плащане

Вече не е нужно гостите на заведението Ви да стават от удобното си място под чадъра и да се оглеждат за сервитьор. Да обикалят около масите и да ходят чак до бара, за да поръчат или приключат сметката.

С дигиталното меню, само със сканирането на QRкода и няколко клика, могат да получат достъп до цялото Ви меню. И да изберат следващия си коктейл или да платят.

Най- хубавато е, че системата Ви известява за поръчка веднага след получаването й. Така не се получава голямо забавяне и гостите Ви са винаги доволни от обслужването.

Безконтактни резервации на услуги

Море, слънце, коктейл…. А защо не и един прекрасен масаж в края на деня?

С дигиталното меню това е възможно! И то без дълги и досадни телефонни обаждания. Чрез системата на TouchMenu, всеки може да получи достъп и да избере желания масаж от спа центъра. Да даде специфични инструкции как иска да протече процедурата или да информирате служители за алергии.

Постоянен достъп до Вашите услуги.

Дигиталното меню не се ограничава с работното време на Вашия бизнес. Потребителите имат достъп до него 24/7. Могат да получат достъп от плажа, от стаята в хотела или докато се разхождат из града и гледат забележителностите. И така могат да резервират предварително шезлонг, чадър или да поръчат първия си коктейл за точно определен час.

Възможностите са НЕОГРАНИЧЕНИ!

И само от Вас зависи да ги предложите на потребителите! Защото този сезон мотото ще е: „Под чадъра с дигиталното меню!”. Свържете се с нас на телефон: 0878 88 31 05, ако искате да подарите едно незабравимо изживяване на своите постоянни и бъдещи клиенти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *