Релакс и наслада с онлайн резервация на спа процедури

Релакс и наслада с онлайн резервация на спа процедури - Touch Menu APP

Спа центровете са звездите в короната на хотелите. Те предлагат релакс и наслада за всички сетива. Масажи, пилинг, сауна, козметични процедури и още много преживявания. Има за всеки гост нещо специално. Независимо дали търси бягство от реалността, иска да подобри състоянието на кожата си или просто да се поглези.

Звучи невероятно нали? А Вие как искате да прекарате почивката си? На брега на морето с любимият коктейл в ръка или да релаксирате в джакузито? А може би мечтаете за един цял ден спа процедури, с които да детоксикирате тялото и да подмладите кожата си?

Ако все още не сте решили как да прекарате ваканцията, не се притеснявайте! Останете с нас, защото в тази статия ще Ви представим дигиталното меню като идеалното решение за спа центровете и техните гости.

Как дигиталното меню ще помогне на СПА рецепцията?

Особеност на много спа центрове в хотели е, че не работят само с гостите на хотела. А са отворени за всеки, който иска да се възползва от услугите им. Така през активния сезон може да бъде изключително натоварено. Не само заради голямото текучество на туристи, но и поради наличието на постоянните клиенти.

Тук дигиталното меню може да облекчи натовареността на Спа рецепцията.

Чрез иновативната система на TouchMenu, Вие можете да предоставите пълна информация за услугите си на потребителите. Така няма да се налага при интерес да звънят по телефона и да разпитват рецепционистките. Вместо това ще могат да се запознаят с Вашите услуги чрез дигиталното меню.

Друго предимство на дигиталното меню е, чрез него Вашите клиенти могат изцяло онлайн да резервират спа процедура.

Без звънене и дълги разговори с рецепцията. Без проверяване на графика и разместване на часовете на клиентите. Всичко се случва през дигиталното меню. В нашата система, Вие можете да въведете графика си и да го синхронизирате с този на рецепцията.

По този начин не само спестявате време на служителите си, но и създавате един по- ефективен работен процес.

Как дигиталното меню ще улесни гостите на хотела и спа центъра?

Безопасност и сигурност.

Заради пандемията с Covid-19 все повече хора избягват личния контакт и дори по време на почивката си предпочитат да спазват дистанция. Дигиталното меню не само отговаря на нуждите им, но им предоставя възможност да резервират процедура изцяло онлайн.

Ненадминато удобство.

С дигиталното меню резервацията на спа процедури става буквално с няколко клика. Единственото, което трябва да направи потребителя е да сканира своя QR код, за да получи достъп до дигиталното меню. И след това бързо и лесно може да резервира желаната услуга.

Достъп по всяко време.

Благодарение на дигиталното меню, туристите няма нужда да се съобразяват с работното време на спа центъра. Да чакат до следващата сутрин, за да могат да се свържат с рецепцията. Вместо това могат дори, докато се препичат на слънце и пийват коктейл да резервират желаната услуга. 

Безконтактно плащане.

И най-хубавото е, че дори за плащането не трябва да ходят до рецепцията. Могат да го направят още с резервацията или веднага след процедурата. Защото дигиталното меню им дава тази и още много възможности за управление. 

Ако и Вие искате да подобрите работата на своя спа център, не чакайте да мине и този сезон! Направете го още СЕГА с дигиталното меню на TouchMenu. Свържете се с нас на телефон: 0878 88 31 05.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *