Защо да изберете дигиталния румсървис?

Защо да изберете дигиталния румсървис? - Touch Menu

Туризмът продължава да бъде един от най-засегнатите сектори от кризата с Covid-19. Неосъществените почивки и отменените планове, поставиха бизнеса в неизгодно положение. Дори днес, никой не може да прогнозира как ще се развие летния сезон. Разбира се, всички се надяват да могат да работят, макар и не на пълни обороти.

 

Но нищо не е сигурно. Затова е време собствениците на хотели да помислят за алтернатива, с която да осигурят сигурност не само на персонала, но и на туристите.

 

В тази статия ще Ви представим дигиталният румсървис. Не само като добро решение за ограничаване на контактите, но и като начин да спестите пари и оптимизирате работните процеси.

 

Преди пандемията от Covid-19 цялостното обслужване на гостите преминаваше през рецепцията. Без значение дали става въпрос за поръчка на румсървис, записването на час за процедура в спа центъра или оставянето на дрехи за химическо чистене. А резултатът – натоварена рецепция и забавяне в обслужването, не винаги бе удовлетворяващ.

 

Днес, благодарение на TouchMenu посетителите в хотела Ви могат използват дигиталния румсървис и да поръчат желаната услуга. И това подобрява не само обслужването, но и комуникацията с клиента.

 

Системата известява гостите относно времето на пристигане на храната или колко време му остава до записания час в спа центъра.

 

Тази по-ясна комуникация пречупва езиковите бариери, които често се срещат в разговорите по телефона или в личното общуване. Това позволява по-голяма точност в изпълняването на желанието на гостите и намаляване на грешките.

 

Без обаждания до рецепцията, без дълги разговори по телефона и уточняване на подробности около престоя.

 

С дигиталният румсървис хотелите могат да подобрят цялостната си система на работа. Иновативната система на TouchMenu улеснява потребителите. Като им дава възможност да получат необходимата информация на техния смартфон.

 

Каква информация можете да предоставите на гостите си?

 

 • Общата информация за хотела – къде се намирате, упътване как да стигнат до хотела пеша, с автомобил или градския транспорт, често задавани въпроси, свободни стаи и друго.
 • Услугите – всеки хотел предоставя различни удобства на гостите си – фитнес, спа процедури, масажи, пране, гладене и химическо чистене, безплатно ползване на паркинг, кабелен и безжичен интернет и други.
 • Дигитално меню на ресторантите, бара, лоби бара и клуба – чрез системата на TouchMenu Вие можете не само да представите менюто на потребителите, но и да им дадете възможност да правят предварителни поръчки.
 • Дигитален румсървис – сервирането на храни и напитки по стаите е едно незаменимо удобство. Не всеки гост желае да слиза до ресторанта или да се намира сред хора. Затова дигиталният румсървис му позволява да направи поръчка за стаята и да я заплати чрез системата на TouchMenu.
 • Модул за резервации – още едно незаменимо удобство. С него клиентите Ви могат сами да си запазят маса, час за спа процедура или да заявят, че искат да вземат участия в някое от събитията, които организирате.

 

Какви са предимствата на дигиталния румсървис за хотелите?

 

 • Създавате не само безопасна среда за почивка на гостите си, но и предпазвате служителите си. А това ще бъде важен критерий за все повече хора при избора на хотел в разрастващата се пандемия.
 • Оптимизирате работните процеси и спестявате средства.
 • Можете да управлявате натовареността на служителите си и да преразпределяте задачите им според необходимостта в момента.

 

Какви са предимствата на дигиталния румсървис за потребителите?

 

 • Правене на резервация изцяло онлайн.
 • Могат да заявят услуга, да поръчат храна и да я платят без да излизат от стаята си.
 • Проследяване на поръчката.
 • Онлайн поръчките отнема по-малко време.

Това са само една малка част от предимствата на дигиталния румсървис и дигиталното меню. Ако искате да направите крачката към следващото ниво, не се колебайте да ни потърсите.

 

За повече информация, моля свържете се с нас на
телефон: 0885 151 722.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *